coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Claes: “Moeten voluit voor top vijf gaan”

dhh17 02 18TempoOverijseZwarteLeeuw 0352

De zege tegen Zwarte Leeuw leverde dus eindelijk nog eens een 9 op 9 op en dat mag zelfs historisch genoemd worden. Het was immers al van 11 april 2015 geleden dat onze eerste ploeg daarin slaagde. Onze middenvelder Andries Claes ontpopte zich andermaal als uitblinker.

“Ik denk dat het één van onze zwaarste wedstrijden van het seizoen was. Het was totaal geen gemakkelijke wedstrijd met veel harde duels en weinig goed voetbal. We hebben nu wel al twee weken op rij getoond dat we zo een matchen ook winnend kunnen afsluiten en dat doet wel deugd en is zeer positief."

"Mijn doelpunt? Ik sta net buiten de zestien en kap nog even naar binnen en haal dan uit met links. Ik zie dan dat de bal lekker binnengaat. Dat het ons ook nog de drie punten oplevert doet extra deugd. Want op het einde was het toch nog even bibberen met de bal op de onderkant van de lat. We hadden het al eerder moet afmaken en ik vreesde dat we het deksel op de neus zouden krijgen. Maar uiteindelijk is het toch goed afgelopen. Onze verdediging staat de laatste weken op punt en hebben opnieuw de nul kunnen houden. Ik mag wel zeggen dat we verdiend de zege hebben gepakt vandaag.”

“We hebben van in het begin van het seizoen gezegd dat we de top 6 ambiëren en nu dat we daar eindelijk bijna staan, moeten we daar vol voor gaan. Er zijn nog negen wedstrijden te gaan, dus laten we proberen om daar ons plekje te vinden en er nog een mooi einde van het seizoen aan te breien”, zegt Claes, die ook volgend seizoen de kleuren van Overijse blijft verdedigen.

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.