coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Vander Elst: "Willen mooie reeks verderzetten"

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 1264

Zondag wacht met Cappellen een taaie klant voor Tempo Overijse. Al moeten de Druivenjongens momenteel van niemand schrik hebben, ze zijn maar beter op hun hoede. Want winnen kon Overijse in Cappellen nog niet. "Toch blaken we van het vertrouwen en wil de spelersgroep resoluut voor de overwinning gaan", zegt aanvaller Bjorn Vander Elst.

Bjorn was vorige week tegen Vosselaar goed voor een assist en een doelpunt en dat heeft zijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven. "Ja, dat doelpunt deed enorm veel deugd en dan ook nog die assist bij het tweede doelpunt. De week ervoor had ik tegen Zwarte Leeuw een enorme kans gemist die ik eigenlijk nooit had mogen missen. Dat ik op Vosselaar wel kon scoren was dus goed voor mijn vertrouwen."

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 1428"Het is trouwens al van het kampioenenjaar geleden dat we nog zo een mooie reeks hebben kunnen neerzetten en dat willen we zo lang mogelijk verderzetten. Het vertrouwen is er na die 12 op 12 en daar willen we zondag zeker nog een overwinning bij doen. We zijn sterk gefocused, ook na een moeilijke trainisweek door de koude. Uren in de kou trainen moet je zeker niet onderschatten. Dinsdag hebben we afwisselend een deel van de training binnen afgewerkt. Laten we hopen dat het veld zondag meevalt want van vorig seizoen herinner ik me nog dat het er moeilijk voetballen was. Het was een zwaar en groot veld."

De week na Cappellen komt leider Thes Sport op bezoek in het Begijnhofstadion, maar daar zijn ze bij Overijse nog niet mee bezig. "We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. In de kleedkamer en op het trainingsveld spraken we deze week enkel over Cappellen. Daar ligt momenteel onze focus en wat er zondag ook gebeurd, dat zal ook volgende week geen verschil maken. Het enige wat nog telt is dat we die top vijf plaats vasthouden en daarmee ook de doelstellingen van dit seizoen realiseren. Zoals we nu spelen moet dat zeker mogelijk zijn. Iedereen voert zijn taken perfect uit en we krijgen veel vertrouwen van de coach", besluit Vander Elst, die ook volgend seizoen bij Overijse blijft.

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.