coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Delorge: "Kunnen vrank en vrij voetballen"

dhh13 01 18TempoOverijseWijgmaal 0714

Tempo Overijse kijkt vanavond leider Thes Sport in de ogen. De twee beste ploegen van het moment en dus wordt deze wedstrijd door sommige volgers aanzien als de match van het jaar. Voor middenvelder Dimitri Delorge wordt het alvast een blij weerzien met zijn ex-coach Bart Vanhoudt.

"We kijken als groep enorm uit naar deze wedstrijd. We hopen dat onze goede resultaten van de afgelopen weken ook meer volk naar het stadion trekt zodat we nog eens een echte topper voor veel volk kunnen afwerken. Voor ons verandert er eigenlijk niet veel. Wij bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en willen ook vanavond winnen. Dat Bart Vanhoudt als coach van Thes in de andere dug-out staat maakt het ook wat speciaal voor mij en sommige spelers. Ik heb in een ver verleden nog met hem samengespeeld en hij was ook twee seizoenen mijn coach bij Sterrebeek. Dat schept toch een speciale band. Ik gun hem zeker de titel, want Thes is voor mij toch de verdiende kampioen. Maar vanavond pak ik liever de drie punten. We hebben niets meer te verliezen en kunnen vrank en vrij voetballen. Dat kan misschien wel in ons voordeel zijn."

"We willen vooral ook tonen dat we niet voor niets op de vierde plaats staan in de rangschikking. Iedereen wil zich ook nu nog bewijzen en wil de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken. We moeten ook in onze kansen geloven, want Thes heeft buitenshuis toch ook al steken laten vallen. Wie weet wat een eventuele overwinning ons nog op brengt. De club mag dan al wel geen kans maken op promotie, met nog duels tegen Spouwen en Bocholt in het vooruitziccht zit er misschien wel nog een tweede plaats in. Maar laat ons eerst kijken hoe de partij vanavond verloopt."

"Het seizoen op deze manier afsluiten moet ook vertrouwen geven naar volgend seizoen toe", zegt Delorge. "Driekwart van de ploeg blijft en met de nodige versterkingen moeten we gewapend zijn om dan meteen goed mee vooraan mee te doen. Maar eerst dus dit seizoen die top vijf plaats vasthouden."

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 22 apr 2018 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
FC Turnhout
FC Turnhout
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 28 59
2 K Bocholter VV 28 57
3 Spouwen-Mopertingen 28 51
4 SC City Pirates 28 44
5 KOSC Wijgmaal 28 43
6 TEMPO Overijse 28 41
7 KVV Vosselaar 28 41
8 RC Hades 28 39
9 R. Cappellen FC 28 38
10 KFC Duffel 28 37
11 K. Sporting Hasselt 28 35
12 FC Turnhout 28 33
13 Hoogstraten VV 28 30
14 KFC Zwarte Leeuw 28 26
15 KVK Tienen 28 25
16 KFC Sint-Lenaarts 28 19

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.