coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Coquelle: "Getoond dat we niveau aankunnen"

dhh10 03 18TempoOverijseThesSport 0160

Tempo Overijse was zaterdag zeker niet de mindere in de topper tegen leider Thes Sport. De Druivenjongens speelden een sterke partij en hielden lang de nul. Tot scheidsrechter Timmermans de bal op de stip legde voor een aangeschoten bal op Coquelle.

"Ik begrijp het nog altijd niet wat er gebeurde", legt Coquelle uit. "Een speler van Thes zet de bal voor en die belande op mijn oor. Ik draaide me dan weg en zag dat de supporters van Thes aan de kant begonnen te roepen en dat de scheidsrechter naar de penaltystip wees. Ik was totaal verrast en verbouwereerd. De scheidsrechter stond amper op vijf meter van de actie en dus zou hij het toch perfect moeten gezien hebben? Ik zou het eerlijk hebben toegegeven als ik de bal met de handen had geraakt. Maar dat was nu zeker niet het geval."

"Op basis van de kansen die Thes gekregen heeft is de overwinning misschien niet gestolen, maar we hadden toch ook een kans om te winnen. Ze waren er na verloop van tijd toch niet gerust in en wij kregen ook nog een goede kans op het einde via Delogu. Dat we dan die strafschop tegenkrijgen is toch zuur. Een gelijkspel had misschien correcter geweest."

"Vooral in de eerste helft was het spel zeer intens. Ik kan me niet herinneren dat we dit seizoen al dergelijke wedstrijden hebben gespeeld. Het ging bij momenten heel snel en we hadden nooit echt een moment om tot rust te komen. De duels waren intens en we verbruikten heel wat energie. Het is duidelijk dat Thes niet voor niets op die eerste plaats staat. We hebben vandaag verloren tegen de toekomstige kampioen. We hebben wel laten zien dat het verschil niet meer zo groot is en dat we het niveau aankunnen. In de heenwedstrijd was het verlies nog duidelijk, maar vandaag mogen we toch stellen dat we op ons plaats staan in de rangschikking. Het ontbreekt ons misschien nog aan efficiëntie om te winnen van de echte topploegen, al zit het verschil tussen kampioen worden en een top vijf plaats ook in kleine details. Aan ons nu om te bevestigen tegen de grotere ploegen en dat kunnen we de komende weken doen. Wij spelen zondag al opnieuw een topper tegen Spouwen en kunnen dan misschien nog scheidsrechter spelen in het titeldebat en Thes nog een handje helpen."

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 22 apr 2018 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 29 apr 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
FC Turnhout
FC Turnhout
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 28 59
2 K Bocholter VV 28 57
3 Spouwen-Mopertingen 28 51
4 SC City Pirates 28 44
5 KOSC Wijgmaal 28 43
6 TEMPO Overijse 28 41
7 KVV Vosselaar 28 41
8 RC Hades 28 39
9 R. Cappellen FC 28 38
10 KFC Duffel 28 37
11 K. Sporting Hasselt 28 35
12 FC Turnhout 28 33
13 Hoogstraten VV 28 30
14 KFC Zwarte Leeuw 28 26
15 KVK Tienen 28 25
16 KFC Sint-Lenaarts 28 19

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.