coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Borahsasar: “Ik krijg veel vertrouwen van de ploeg en technische staf”

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0949

Tempo won zaterdagavond overtuigend en met mooi voetbal de belangrijke wedstrijd tegen Sint-Eloois-Winkel Sport. Toch één van de titelkandidaten in onze reeks. Onze spits Hakim Borahsasar was alom tegenwoordig en scoorde twee doelpunten.

"We hebben een zeer sterke wedstrijd gespeeld tegen een toch wel ambitieus Winkel Sport", zei spits Borahsasar achteraf. "We wisten dat Winkel een zeer goede ploeg was, die altijd mee doen voor de prijzen. Maar we zijn vandaag uitgegaan van onze eigen sterkte. We hebben ons eigen spel gespeeld. De gelijkmaker van Winkel was wat ongelukkig, maar echt gepanikeerd hebben we niet. Wat we daarna hebben gedaan was perfect."

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0753"Dat geeft heel veel vertrouwen aan de ploeg, aan de staf en aan iedereen die begaan is met de club. We hebben alles gegeven en gewonnen met goed voetbal. Het hadden meer goals kunnen zijn, maar ik ben zeer tevreden met de 3-1."

"Het waren belangrijke goals. Ik probeer er altijd te staan. Ik denk dat ik vandaag mijn diensten bewezen heb aan de ploeg, maar die verdienste komt ook hen toe. Zonder hen kan ik ook niet scoren natuurlijk. Het is één van mijn beste kwaliteiten in de zestien. Ik denk dat ik weinig kansen nodig heb om te scoren. Daarom dat ik ook aan de ploeg vraag om die ballen zo snel mogelijk aan de eerste paal te brengen. Ik moet mijn werk doen en dat is vandaag goed gelukt."

"Ik heb veel vertrouwen vanuit de voorbereiding en krijg dat ook van de coach en de spelers. Zij spelen me perfect aan en dan voel je het vertrouwen en kan je zo een kansen creëren en scoren."

Borahsasar past perfect in het team en wordt blindelings gevonden door de spelmakers. "Ik heb vooral voetballers nodig rond mij die mij perfect aanvoelen en dat is in deze groep zeker het geval. We zijn goed op elkaar ingespeeld en ik denk dat ik zeker niet mag klagen over de kwaliteit van de ploeg."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.