coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Jitse Hermans: "Van onderschatting geen sprake"

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0712

Onze eerste ploeg trekt zondag voor haar eerste derby naar promovendus Eppegem. Na de knappe prestatie van vorige week tegen Winkel Sport is het vertrouwen bij spelers en technische staf heel groot. "Maar van onderschatting is geen sprake", zegt Jitse Hermans.

“Eppegem is voor ons eigenlijk een onbekende ploeg. We hebben er eigenlijk nog niet tegen gespeeld, maar horen toch verhalen dat een stevige ploeg is met heel wat kwaliteiten in haar rangen. Maar dat mag ons niet afschrikken. We hebben heel even genoten van de knappe overwinning vorige week, maar al snel hebben we de knop terug omgedraaid en stevig getraind. Van onderschatting is zeker geen sprake. Wij moeten gewoon terug ons spel spelen met een groot hart en vechten voor elke bal. 95 minuten geconcentreerd voetballen en dan denk ik dat we die overwinning kunnen pakken. Dan zouden we al kunnen spreken van een goede start.”

Hermans kreeg op de eerste speeldag al meteen een rode kaart en kreeg daarvoor een schorsing van drie speeldagen. Deze werd afgelopen week herleid tot één speeldag. “Ik begreep die schorsing eigenlijk niet goed. Die fout was zeker geen rode kaart waard, laat staan zo een zware schorsing. Nu blijft het bij één speeldag, maar gezien mijn goede vorm van het moment is dat ook wel jammer”, besluit Hermans.

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.