coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Kris Goris: "Eis vanavond een stevige reactie van spelersgroep"

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0532

Onze trainer Kris Goris is met een 3 op 9 niet tevreden en wil dan ook dat de spelers vanavond orde op zaken stellen na het teleurstellend resultaat van vorige week op Eppegem.

"Er zijn deze week na de nederlaag in Eppegem een paar harde woorden gevallen in de kleedkamer", is Goris eerlijk. "Maar dat hoort er nu éénmaal bij na een verliesbeurt. We zijn zondag collectief ten onder gegaan en hebben ons weer laten vangen aan het spel van de tegenstander. Wat we thuis laten zien hebben tegen Sint-Eloois-Winkel kunnen we blijkbaar niet op verplaatsing. In onze eerste thuiswedstrijd lieten we de bal goed rondgaan en dat was op Eppegem na de rust niet het geval. Het is toch vreemd dat men op verplaatsing niet hetzelfde kan brengen als thuis. Speelt men liever op zaterdagavond dan op zondag? Lag het aan de grasmat, was het te warm? Ik weet het niet. Maar dergelijke excuses aanvaard ik niet meer. Wie bij Tempo Overijse speelt moet zich iedere week honderd procent geven. In eigen huis en op verplaatsing. Men mag zich niet verstoppen achter een pak excuses. Overal moeten we dezelfde inzet en scherpte tonen. We mogen niet berusten en denken dat het wel goed komt. Neen, spelen voor het clubshirt en de ambitie van de club", is de trainer scherp.


"Ik eis vanavond dan ook een duidelijke reactie van de spelersgroep. Ik heb er wel alle vertrouwen in dat dat zal gebeuren. We hebben deze week hard getraind en de tegenstander goed geanalyseerd. Iedereen kent zijn taken. Ik maak er geen geheim van: Vanavond zullen we weer van onze eigen sterkte uitgaan. Op ons groot veld kunnen we ook ons eigen spel spelen. Wel wordt het zaak om bij balverlies onze organisatie te behouden. We moeten die drie punten gewoon pakken, zodat we de week erna niet met het mes op de keel naar Mandel United moeten. Want dat is voor mij wel één van de best voetballende ploeg van de reeks. Maar eerst zorgen dat we vanavond iets rechtzetten voor onze supporters."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.