coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Sarkic: "Het draait iedere week beter"

dhh06 10 2018TempoOverijseWijgmaal 0084

Tempo Overijse trekt zondag naar Westhoek dat tweede staat in de rangschikking. Op basis van dat klassement lijkt die verplaatsing een zeer moeilijke opdracht te worden. Maar verdediger Danilo Sarkic heeft er alle vertrouwen in. "Als we ons eigen spel spelen kunnen we alle ploegen aan", klinkt het.

Overijse heeft na de zege tegen Wijgmaal extra vertrouwen getankt. Het ontslag van trainer Kris Goris lijkt bij de spelers geen sporen te hebben achtergelaten en is het vertrouwen in eigen kunnen nog altijd groot. "Welke coach onze ploeg ook leidt, voor mij maakt dat geen verschil", zegt Sarkic. "Ik geef mij altijd voluit op training en in de wedstrijd en ik heb de indruk dat dat voor de andere spelers ook het geval is. We hebben ook deze week heel goed getraind en de sfeer binnen de groep is en blijft zeer goed."

"Dat we onder onze waarde gerangschikt staan komt vooral door het feit dat we in sommige matchen de kansen niet hebben afgewerkt en daarna het deksel op de neus kregen. Ik vond dat we nooit ondergelegen hebben en bijna altijd de best voetballende ploeg zijn geweest. Als we als eerste op voorsprong komen, controleren we meestal ook de wedstrijd. Het is wel zo dat we moeten trachten om elke wedstrijd tot aan het laatste fluitsignaal 100 procent geconcentreerd te zijn. Dat was tegen Wijgmaal al het geval. Ik heb ook het gevoel dat het iedere week beter en beter draait. Tegen Wijgmaal hebben we de volledige wedstrijd als een hecht blok gespeeld. We vielen samen aan, maar iedereen hield zich ook aan zijn verdedigende taken. Dat is iets wat we dus iedere week moeten doen. Zo snel mogelijk doelpunten scoren en die nul houden."

Sarkic voelt zich ondertussen helemaal thuis in Overijse. "Ik woon in Wezembeek en kan dus dicht bij huis voetballen. Geen filestress meer om naar de trainingen te rijden", lacht Sarkic. "Het is ook een warme club met een goede organisatie en structuur. We hebben een zeer goede ploeg en een hechte groep. Als we nu nog resulataten boeken zit het helemaal goed."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 11 nov 2018 Beginn 15:00
Olsa Brakel
Olsa Brakel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 18 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Racing Club Gent
Racing Club Gent
-:-

Datum zo, 25 nov 2018 Beginn 15:00
RC Harelbeke
RC Harelbeke
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 11 23
2 Sint-Eloois-Winkel Sport 11 22
3 KOSC Wijgmaal 11 20
4 KFC Sparta Petegem 11 20
5 SCT Menen 11 19
6 KVK Westhoek 11 18
7 Racing Club Gent 11 16
8 TEMPO Overijse 11 15
9 KFC Eppegem 11 14
10 Olsa Brakel 11 13
11 KSK Ronse 11 12
12 RC Harelbeke 11 12
13 SK Londerzeel 11 12
14 KSC Dikkelvenne 11 11
15 Football Club Gullegem 11 8
16 Diegem Sport 11 8

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.