coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Voorzitter Vercarre: "Kan beter mijn tijd nemen"

 DX27618

Tempo Overijse ontvangt vanavond in het Begijnhofstadion het West-Vlaamse Gullegem. Na winst tegen Wijgmaal en Westhoek, de nummers 1 en 2 uit de rangschikking, kan Overijse mits een overwinning tegen Gullegem haar opmars verderzetten. Voorlopig moet het dat wel nog doen zonder hoofdcoach in de dug-out, want witte rook daaromtrent is er nog niet. Voorzitter Vercarre neemt rustig zijn tijd om een geschikte kandidaat te vinden.

Het is nu al twee weken geleden dat Kris Goris de handdoek in de ring gooide na tegenvallende resultaten. Sindsdien namen keeperstrainer Donald Meeus en T2 Gunter Vercammen de trainingen over, want opvolging is er nog niet. Opvallend: De ploeg lijkt bevrijd te spelen en won tweemaal overtuigend. Is er dan wel een nieuwe coach nodig?

"Uiteraard maak ik werk van een nieuwe coach en zijn een paar kandidaten waarmee ik praat", zegt voorzitter Roger Vercarre. "Maar ik kan beter mijn tijd nemen, dan een overhaaste beslissing te nemen. Maar het is ook niet zo dat het kot in brand staat en we superdringend een nieuwe coach nodig hebben. Donald Meeus en Gunter Vercammen leveren zeer goed werk en houden de ploeg scherp."

Geen contact met Steven Peeters

"In de plaatselijke pers wordt gewag gemaakt dat ik contact zou genomen hebben met Steven Peeters om hem los te weken van eersteprovincialer OHR Huldenberg. Maar dat is iets wat ik ten stelligste ontken. We zoeken een trainer die ervaring heeft met het nationale voetbal en ook bekwaam is om een ploeg uit tweede amateurklasse te leiden. De nieuwe coach moet autoriteir en communicatief zeer sterk zijn. Hij moet als het ware de volmaaktheid benaderen", lacht Vercarre. "Ik weet dat dit geen gemakkelijke zoektocht is, maar deze getalenteerde spelersgroep verdient eigenlijk wel een trainer met bekwaamheid op het nationale vlak."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 11 nov 2018 Beginn 15:00
Olsa Brakel
Olsa Brakel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 18 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Racing Club Gent
Racing Club Gent
-:-

Datum zo, 25 nov 2018 Beginn 15:00
RC Harelbeke
RC Harelbeke
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 11 23
2 Sint-Eloois-Winkel Sport 11 22
3 KOSC Wijgmaal 11 20
4 KFC Sparta Petegem 11 20
5 SCT Menen 11 19
6 KVK Westhoek 11 18
7 Racing Club Gent 11 16
8 TEMPO Overijse 11 15
9 KFC Eppegem 11 14
10 Olsa Brakel 11 13
11 KSK Ronse 11 12
12 RC Harelbeke 11 12
13 SK Londerzeel 11 12
14 KSC Dikkelvenne 11 11
15 Football Club Gullegem 11 8
16 Diegem Sport 11 8

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.