coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Gunter Vercammen: "We zitten in winningmood"

dhh28 07 18TempoOverijseOHL 0065

Zondag trekt Tempo Overijse opnieuw naar de Westhoek voor de confrontatie met Menen. Na drie overwinningen op rij is het vertrouwen groot en wil men verder gaan op dat elan. Voor T2 Gunter Vercammen is een punt halen er de eerste betrachting.

"Beide ploegen komen zondag gehavend aan de aftrap", weet Vercammen. "Wij missen onze spits en bij Menen zijn er blijkbaar een paar geschorsten. Het zal dus voor beide ploegen wat puzzelen worden. Het wordt dan ook afwachten wat dat zal geven in de wedstrijd. Met een punt zouden we al tevreden kunnen zijn. Maar het klopt wel dat wij na die negen op negen met heel veel vertrouwen afzakken naar Menen. Wij zitten in de winning mood en iedereen heeft het voetbalplezier teruggevonden. Ondanks dat we voordien ook niet slecht speelden, lijken bij vele spelers de opgekropte frustraties verdwenen te zijn. Want die waren er wel degelijk. Na het opstappen van Kris heeft iedereen zijn zeg kunnen doen en dat heeft blijkbaar bevrijdend gewerkt."

Maar hoe zit het nu met de opvolging? "Dat antwoord moet ik je ook schuldig blijven. Natuurlijk zitten wij net zoals de spelers met een aantal vragen, maar zolang er geen nieuwe trainer is werken ik zelf en Donald gewoon voort. Uit de gesprekken die we met spelers hebben, leid ik toch af dat onze aanpak geapprecieerd wordt. De spelers zijn ook enorm gemotiveerd en blijven zeer ambitieus. We hebben deze week een vierde training ingepland en iedereen heeft die afgewerkt. Dat wil toch zeggen dat alles momenteel vrij goed zit in de groep."

"Mezelf zie ik die job eerlijk gezegd nog niet doen. Het was ook vrij duidelijk dat de voorzitter lieft een trainer aanstelt die ervaring heeft op nationaal niveau. Die heb ik nog niet. De ambitie is er wel, maar het is nog niet het juiste moment. Mijn gezinssituatie met drie kleine kinderen laat dat nu ook niet toe. Een job als T1 vraagt toch nog meer inzet dan als T2. Dat merk ik nu al. Momenteel werken ik en Donald zeer goed samen, maar we verwachten wel snel duidelijkheid over de nieuwe coach."

"Dat we nu de aansluiting gemaakt hebben met de top is een positief punt. De eerste periodetitel is wel verloren, maar daarna moeten we er alles aandoen om de ingeslagen weg verder te zetten."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 11 nov 2018 Beginn 15:00
Olsa Brakel
Olsa Brakel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 18 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Racing Club Gent
Racing Club Gent
-:-

Datum zo, 25 nov 2018 Beginn 15:00
RC Harelbeke
RC Harelbeke
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 11 23
2 Sint-Eloois-Winkel Sport 11 22
3 KOSC Wijgmaal 11 20
4 KFC Sparta Petegem 11 20
5 SCT Menen 11 19
6 KVK Westhoek 11 18
7 Racing Club Gent 11 16
8 TEMPO Overijse 11 15
9 KFC Eppegem 11 14
10 Olsa Brakel 11 13
11 KSK Ronse 11 12
12 RC Harelbeke 11 12
13 SK Londerzeel 11 12
14 KSC Dikkelvenne 11 11
15 Football Club Gullegem 11 8
16 Diegem Sport 11 8

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.