coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nationale reserven

Reserven pakken 2de uitzege

Vrijdagavond trokken de reserven van Tempo naar Grimbergen, steeds een moeilijke verplaatsing.

De thuisploeg nam een felle start en het duurde een klein kwartier vooraleer Tempo begon mee te voetballen . Te slordig opbouwend voetbal bracht onze jongens af en toe in de problemen maar na een mooie assist van Mike De Pauw kon Loic Dehaes in de 34 ste minuut toch scoren  , 0-1.

Het uitvallen  van Jeroen Verheyden in de 28 ste minuut , waardoor de verdediging zich nog meer moest aanpassen,  zorgde ervoor dat we niet echt zuiver stonden te voetballen van achteruit. De rust werd gehaald met een gevleide 0-1 voorsprong. Een opnieuw felle start van Grimbergen werd pas na 20 minuten afgezwakt door de mooie combinatie en simpele inlegger van Mike De Pauw.  Loic opende mooi op Fabio Dos Santos en deze gaf de 2de goal op een schoteltje , 0-2. Grimbergen kreeg het deksel op de neus.

Op het middenveld namen Wietse en Antoine de organisatie voor hun rekening en werd er opnieuw beter voetbal gebracht. Hierdoor stond het zowaar 0-3  in de 68 ste speelminuut. Opnieuw een combinatie vanuit het middenveld lag aan de basis. Fabio speelde Loic aan op de flank. Na een perfecte center , in de rug van de verdediging , trapte Tom Stroobants de einduitslag tegen de touwen: 0-3. Baptiste Dardenne en Visar Morina kregen nog enkele speelminuten waardoor Wietse en Tom hun goede wedstrijd sneller mochten beëindigden.

 
Volgende week maandag wacht opnieuw een sterke tegenstander want dan komt de 3de uit de stand naar hagaard , Wolvertem.
Supporters op post !
 
Tempo Overijse : Diarra , Verheyden ( 28’ vangoidtsenhoven ) , Van Bockstaele , Holzken , Hendrickx , Vermeylen (82’ Dardenne )  , Palate , Dehaes ,  De Pauw , Dos Santos , Stroobants ( 83’ Morina).

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

Nationale Reserven

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.