coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Eerste ploeg heeft trainingen hervat

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 121

Ook onze eerste ploeg is nu aan de voorbereiding begonnen. Woensdagavond verzamelden de spelers voor het eerst. Op het programma een eerste kennismaking, baloefeningen en fysische testen. De training werd geleid door T2 Sam Vermeulen, aangezien hoofdcaoch Ewen Verheyden nog in het buitenland vertoeft. Verheyden sluit vrijdag aan wanneer de ploeg op stage vertrekt naar het Duitse Winterberg.

De kern van de eerste ploeg werd gevoelig uitgebreid tot 27 spelers. Alle spelers tekenden present, al trainden Bjorn Vander Elst en Pieter Beckers wel apart met kiné Marius Gielen.

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 410"Tijdens die stage van komend weekend zullen we vooral aan teambuilding werken", zegt Verheyden. "Aangezien er heel wat spelers zijn bijgekomen zal het toch belangrijk worden om terug een team te smeden. Een stage is daarom ook nuttig omdat de groep een paar dagen bij elkaar blijft. Er zal ook een paar keer pittig getraind worden en zaterdagnamiddag staat er een oefenpartij gepland. De stage sluiten we zondag af met een alternatieve activiteit. Maandag keren we dan terug en dan zijn de spelers vrij tot woensdag. Dan is er de eerste echte oefenwedstrijd tegen ERC Hoeilaart."

Overijse treedt pas in de tweede ronde van de beker van België aan, waardoor er eind juli ook nog een vrij weekend is. "Dan trainen we enkel op zaterdag en spelen we dat weekend geen wedstrijd. Een klein verschil met voorgaande voorbereidingen. In augustus spelen we dan één oefenwedstrijd per week en hopen we zo ver mogelijk te geraken in de beker van België. Een wedstrijd met inzet is toch nog wat anders dan een oefenpartij."

De competitiestart oogt zwaar voor Tempo Overijse met de komst van City Pirates op de eerste speeldag en de verplaatsing naar Wijgmaal de week erna. "Of dat nu echt een moeilijk programma voor ons zal worden, valt toch nog af te wachten. Het is moeilijk in te schatten met toch wel wat nieuwe ploegen. Ik verwacht dat Thes Sport er zal uitsteken komend seizoen en de andere ploegen zijn toch geen onhaalbare kaarten. De komende weken zal duidelijk worden hoe sterk wij en de concurrentie zal zijn."

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.