coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Charlier: "Zege tegen Londerzeel is verdiend"

dhh11 02 17TempoOverijseLonderzeel 0124

Dieter Charlier was met zijn doelpunt de matchwinnaar tegen Londerzeel. Het leverde Overijse nog eens de drie punten op en dat werd tijd vond Charlier. “Het was al van voor de winterstop tegen Grimbergen geleden dat we nog eens konden winnen. Deze zege doet dus voor gans de groep heel veel deugd. Dat we voor de tweede maal dit seizoen ook nog eens de 0 konden houden is mooi meegenomen. De Boodt mag tevreden zijn want deze zege is zeker ook zijn verdienste met een paar knappe reddingen.”

dhh11 02 17TempoOverijseLonderzeel 0313“Iedereen was de hele week al heel scherp aan het trainen en de groep had dan ook de wil om te winnen vandaag. De mentaliteit en wilskracht zat echt goed en dan wil het blijkbaar wel lukken. Het is nu aan ons om ook de volgende weken met diezelfde mentaliteit en wilskracht de wedstrijden aan te vangen en dan gaan we zeker nog punten pakken. Want dat is de enige manier om uit die gevarenzone te geraken”, beseft Charlier.

“In de groep leeft weldegelijk het besef dat we er nog niet zijn. We hebben zeker nog wat punten nodig. De kwaliteit in de groep is zeker aanwezig en dat is er vandaag ook uitgekomen. Ik vind dan ook dat we vandaag de verdiende winnaar zijn, ook al heeft Londerzeel mooi voetbal laten zien. Met onze vechtlust hebben we ze het toch moeilijk gemaakt om tot kansen te komen. De eerste helft speelden we nog zeer goed mee en hadden zelf wel wat kansen om te scoren. Na de rust werd het wel wat zwaarder en zakten we meer in. Londerzeel had dan misschien wel het meeste balbezit, maar echt gevaarlijk waren ze toch niet. Bij die vrije trap van Kaya, kwam ik dan net te laat om de 2-0 binnen te tikken. Maar uiteindelijk was het niet nodig en volstond dat ene doelpuntje voor de winst", besluit Charlier.

Bron: Het Laatste Nieuws - Hans Deveuster

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.