coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Charlier loodst Tempo naar zege

dhh4 03 17TempoOverijseZwarteLeeuw 0777

Tempo heeft de belangrijke wedstrijd tegen Zwarte Leeuw met 2-1 gewonnen en pakt daarmee 3 belangrijke punten in de strijd om het behoud. Overijse speelde een sterke eerste helft en kon dat verzilveren met een doelpunt via Dieter Charlier. Na de koffie probeerde Tempo de controle over de wedstrijd te behouden, maar Zwarte Leeuw drukte bij momenten stevig door. Charlier leek alle twijfels weg te nemen met zijn tweede treffer van de avond, maar een late strafschop bracht nog wat nerovositeit. Gelukkig bleef het 2-1 en kon het beloofde bier rijkelijk vloeien.

Zwarte Leeuw begon nochtans met de beste bedoelingen en kreeg ook vrij snel een ideale mogelijkheid tot scoren. Lauryssen kopte een hoekschop ongedekt naar de tweede hoek, maar doelman De Boodt reageerde alert. De thuisploeg nam nadien het heft in handen dankzij ondermeer een ijzersterke Anthony Benazzi en een ongrijpbare Charlier die zijn eerste kans torenhoog over het doel van Bernd Brughmans knalde. Op het halfuur was het dan toch raak. Dieter Charlier ramde het voorbereidend werk vanop links perfect af en bracht zijn ploeg verdiend op voorsprong. Even later was Zwarte Leeuw klaar voor de slachtbank, maar Overijse verknalde een ideale mogelijkheid die begon bij Charlier die perfect de diepte indook. De bal kwam bij een uitstekend spelende Andries Claes die de doelman omspeelde, maar een pass verkoos in plaats van zelf zijn kans te gaan. De bal kwam uiteindelijk terecht bij Janssens die naast het lege doel besloot.

De tweede helft had veel minder om het lijf. Het scenario veranderde niet. Overijse bleef de controle bewaren over het spelbeeld, maar de kansen bleven schaars. De match werd ook te vaak stilgelegd door vervelende kleine foutjes aan beide kanten. Het was dus tijd voor Charlier om nog eens te toveren. Dat gebeurde ook net voor het ingaan van het laatste kwartier. Charlier zette door vanop rechts en knalde de bal heerlijk voorbij Brughmans. Kaya Buyuk kwam kortbij de derde treffer, maar hij zijn atoomknal werd op een schitterende wijze gepareerd door Brughmans. Even later dook Claes nog eens solo op in de rechthoek, maar de jonge middenvelder verkoos opnieuw om de bal af te leggen. Ditmaal verkwanselde Kabanda al het voorbereidend werk. In volle finale liep het bijna nog fout voor Overijse toen De Boodt een vermeende penaltyfout uitlokte. Invaller Vos trapte de elfmeter tegen de netten, maar verder dan een eerredder kwamen de bezoekers niet.

TEMPO OVERIJSE: De Boodt, Kabanda, Loenders, Taelemans, Buyuk, Janssens (87’ Boulatiour), Claes, Delorge, Charlier (75’ Michiels), Benazzi (77’ Fariat), Coquelle.

ZWARTE LEEUW: Brughmans, Huygen, Schrauwen, Adriaensen, Van Huffel (70’ Vos), Peeters (46’ Michiel Meynendonckx) , Cornelissen, Lauryssen, Wellens,Ruben Meynendonckx, Vanderheyden.

DOELPUNTEN: 31’ en 73’ Charlier (1-0 en 2-0), 82’ Vos (pen. 2-1)

GEEL: Delorge, Vanderheyden, Cornelissen

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 18 mrt 2018 Beginn 15:00
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
2:1

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 24 mrt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
RC Hades
RC Hades
-:-

Datum zo, 08 apr 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 25 52
2 K Bocholter VV 25 48
3 Spouwen-Mopertingen 25 47
4 KOSC Wijgmaal 25 39
5 TEMPO Overijse 25 38
6 R. Cappellen FC 25 37
7 SC City Pirates 24 37
8 RC Hades 25 36
9 KVV Vosselaar 24 36
10 K. Sporting Hasselt 25 31
11 KFC Duffel 25 30
12 FC Turnhout 25 29
13 KFC Zwarte Leeuw 25 26
14 Hoogstraten VV 25 24
15 KVK Tienen 25 22
16 KFC Sint-Lenaarts 25 16

sportersbelevenmeer

Paasstage2018

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.