coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Eerste ploeg verliest derby in Hoeilaart

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 444

Onze eerste ploeg heeft de traditionele oefenpot bij de buren van Hoeilaart met 3-2 verloren. En dat is sinds mensenheugenis niet meer gebeurd. Vooral het feit dat de Doenders konden uitlopen tot 3-0 doet de wenkbrauwen fronsen. Reden tot paniek is er na één oefenweek zeker niet, maar dat de ploeg een niet al te goede beurt maakte stemt toch tot nadenken.

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 509Overijse begon de partij met Gilles Belin (K), Kevin Taelemans, Stefano Delogu, Tim Vleminckx, Jitse Hermans, Jonathan Coquelle, Anthony Benazzi, Brandon Wanyberg, Thijs Michiels, Nabil Boulatiour en Dimitri Delorge. Tempo eiste in de aanvangsminuten de bal op en drukte Hoeilaart op eigen helft. Tot doelgevaar kwam het echter niet en stilaan werkte de thuisploeg zich in de match. Het voerde de druk op de bal op en wonnen meer en meer duels. Bij de eerste kans was het ook meteen raak. Deneffe, die Tempo ruilde voor Hoeilaart, bediende Wouters, ook al ex-Tempo. De jonge spits twijfelde niet en haalde fraai uit. Belin was kansloos. Overijse probeerde opnieuw controle te krijgen over de partij, maar het inspelen was te slordig, de afwerking te overhaast. Verder dan een afstandsschot van Delogu kwamen onze jongens niet.

Zoals afgesproken werd aan de rust, op Kevin Taelemans na, de hele ploeg vervangen: Jens Verleysen, Kevin Spreutels, Lucas Verhaert, Jens Heyvaert, Jeroen Michiels,  Andries Claes, Bruno Willaert, Hope, Maurice Weynants en Dieter Vanderelst.

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 1046Na de rust probeerde Overijse om via de combinatie ERC Hoeilaart onder druk te zetten. Ei zo na stonden de bordjes gelijk na een knappe actie van de bezoekers. Verhaert besloot echter nipt naast. Even later spatte een pegel van Claes uit elkaar op de dwarslat, de rebound werd door Weynants in de handen van een sterk keepende thuisdoelman Vandervoort gekopt.  Het doelpunt viel echter aan de overkant, na alweer een snelle counter van de thuisploeg. Iedereen zag in het schot van Vandenberg een voorzet, maar de nieuwe aanvaller van Hoeilaart zag de bal voorbij iedereen in de verste hoek in doel verdwijnen. 10 minuten voor affluiten werd het zelfs nog 3-0 via alweer een ex-Tempo speler, Nathan Huybrechts. Dat was blijkbaar het sein voor onze ploeg om wakker te schieten. Een doelpunt van Spreutels werd in eerste instantie nog afgevlagd, even later scoorde Verhaert toch de aansluitingstreffer. Tempo drukt nu door en 1 minuut voor tijd scoorde Claes de 3-2. Het eindoffensief kwam echter te laat en zo begint Overijse de voorbereiding met een pijnlijke nederlaag. De volgende oefenwedstrijd is er op 2 augustus om 20 uur in het Begijnhofstadion. Dan ontvangt Tempo de buren uit Sterrebeek.

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum za, 16 dec 2017 Beginn 20:00
SC City Pirates
SC City Pirates
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 13 jan 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
-:-

Datum za, 20 jan 2018 Beginn 20:00
K. Sporting Hasselt
K. Sporting Hasselt
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Spouwen-Mopertingen 14 28
2 Thes Sport 15 27
3 K Bocholter VV 15 27
4 KVV Vosselaar 15 26
5 RC Hades 15 23
6 KOSC Wijgmaal 14 20
7 SC City Pirates 15 20
8 TEMPO Overijse 15 20
9 R. Cappellen FC 15 19
10 KFC Duffel 14 19
11 KFC Zwarte Leeuw 15 17
12 FC Turnhout 15 17
13 KVK Tienen 15 16
14 Hoogstraten VV 15 16
15 K. Sporting Hasselt 15 16
16 KFC Sint-Lenaarts 14 11

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.