coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Eerste ploeg verliest derby in Hoeilaart

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 444

Onze eerste ploeg heeft de traditionele oefenpot bij de buren van Hoeilaart met 3-2 verloren. En dat is sinds mensenheugenis niet meer gebeurd. Vooral het feit dat de Doenders konden uitlopen tot 3-0 doet de wenkbrauwen fronsen. Reden tot paniek is er na één oefenweek zeker niet, maar dat de ploeg een niet al te goede beurt maakte stemt toch tot nadenken.

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 509Overijse begon de partij met Gilles Belin (K), Kevin Taelemans, Stefano Delogu, Tim Vleminckx, Jitse Hermans, Jonathan Coquelle, Anthony Benazzi, Brandon Wanyberg, Thijs Michiels, Nabil Boulatiour en Dimitri Delorge. Tempo eiste in de aanvangsminuten de bal op en drukte Hoeilaart op eigen helft. Tot doelgevaar kwam het echter niet en stilaan werkte de thuisploeg zich in de match. Het voerde de druk op de bal op en wonnen meer en meer duels. Bij de eerste kans was het ook meteen raak. Deneffe, die Tempo ruilde voor Hoeilaart, bediende Wouters, ook al ex-Tempo. De jonge spits twijfelde niet en haalde fraai uit. Belin was kansloos. Overijse probeerde opnieuw controle te krijgen over de partij, maar het inspelen was te slordig, de afwerking te overhaast. Verder dan een afstandsschot van Delogu kwamen onze jongens niet.

Zoals afgesproken werd aan de rust, op Kevin Taelemans na, de hele ploeg vervangen: Jens Verleysen, Kevin Spreutels, Lucas Verhaert, Jens Heyvaert, Jeroen Michiels,  Andries Claes, Bruno Willaert, Hope, Maurice Weynants en Dieter Vanderelst.

dhh26 07 17ERCHoeilaartTempoOverijse 1046Na de rust probeerde Overijse om via de combinatie ERC Hoeilaart onder druk te zetten. Ei zo na stonden de bordjes gelijk na een knappe actie van de bezoekers. Verhaert besloot echter nipt naast. Even later spatte een pegel van Claes uit elkaar op de dwarslat, de rebound werd door Weynants in de handen van een sterk keepende thuisdoelman Vandervoort gekopt.  Het doelpunt viel echter aan de overkant, na alweer een snelle counter van de thuisploeg. Iedereen zag in het schot van Vandenberg een voorzet, maar de nieuwe aanvaller van Hoeilaart zag de bal voorbij iedereen in de verste hoek in doel verdwijnen. 10 minuten voor affluiten werd het zelfs nog 3-0 via alweer een ex-Tempo speler, Nathan Huybrechts. Dat was blijkbaar het sein voor onze ploeg om wakker te schieten. Een doelpunt van Spreutels werd in eerste instantie nog afgevlagd, even later scoorde Verhaert toch de aansluitingstreffer. Tempo drukt nu door en 1 minuut voor tijd scoorde Claes de 3-2. Het eindoffensief kwam echter te laat en zo begint Overijse de voorbereiding met een pijnlijke nederlaag. De volgende oefenwedstrijd is er op 2 augustus om 20 uur in het Begijnhofstadion. Dan ontvangt Tempo de buren uit Sterrebeek.

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 25 feb 2018 Beginn 15:00
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Datum zo, 04 mrt 2018 Beginn 15:00
R. Cappellen FC
R. Cappellen FC
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 10 mrt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Thes Sport
Thes Sport
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 21 42
2 Spouwen-Mopertingen 21 39
3 K Bocholter VV 21 36
4 KVV Vosselaar 21 35
5 KOSC Wijgmaal 21 33
6 SC City Pirates 21 33
7 TEMPO Overijse 21 32
8 RC Hades 21 30
9 R. Cappellen FC 21 30
10 KFC Duffel 21 27
11 K. Sporting Hasselt 21 25
12 FC Turnhout 21 24
13 KFC Zwarte Leeuw 21 22
14 KVK Tienen 21 18
15 Hoogstraten VV 21 18
16 KFC Sint-Lenaarts 21 16

SportVlaanderen

Paasstage2018

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.