coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo zwaar onderuit tegen Vosselaar

dhh14 10 17TempOverijseVosselaar 1345

Tempo Overijse heeft zaterdagavond een flinke pandoering gekregen van Vosselaar dat met 0-5 kwam winnen in het Begijnhofstadion. De zware nederlaag betekende meteen ook het einde voor Ewen Verheyden. De jonge trainer werd na de wedstrijd ontslagen door het bestuur.

Overijse was rampzalig aan het seizoen begonnen en telde nog maar zes punten. De manier waarop de thuisploeg zaterdag echter aan operatie redding begon, was totaal ondermaats en van de pot gerukt. De match die nooit een match was, werd ontsierd door massaal veel individuele blunders en onbegrijpelijke nutteloze ingrepen vanuit het thuiskamp. Vosselaar vloog er vanaf het eerste fluitsignaal meteen in en dat loonde, want in minuut drie mocht Engelen van kortbij ongedekt inkoppen. Het premature doelpunt was blijkbaar geen schrikmiddel, want Vosselaar bleef de wet dicteren gedurende de hele eerste helft. De rode defensie kraakte in al haar voegen, maar de schade bleef tot de rust nog beperkt. Dat was vooral te danken aan de nonchalance van de bezoekers. Ondermeer Geudens kwam dichtbij een nieuw treffer. Hij slingerde zich zonder noemenswaardige problemen doorheen een rits Overijsenaren, maar botste uiteindelijk nog op doelman Verleysen die ook al geen al te beste beurt maakte zaterdagavond.

dhh14 10 17TempOverijseVosselaar 1362De beste kans was er voor Hannes die Verleysen in het ijle liet grabbelen, maar er nog in slaagde om naast het lege doel te besluiten. Overijse bakte er niets van en kon enkel maar via Weynants dreigen. Op het halfuur keilde hij zijn bal over het doelhout van Blondeel die voor de rest van de match niet meer in beeld kwam. Iedereen verwachtte een opgepept Overijse in de tweede speelhelft, maar de peptalk sloeg niet aan. Luttele ogenblikken na de aftrap verlengde de ongedekte Defossez een vrije trap en knalde de 0-2 op het bord. En het ging van kwaad naar erger voor de thuisploeg. Op het uur knalde Kuijlaars opnieuw via een stilstaande fase lekker tegen de netten. Enkele tellen later wandelde Hannes door de verdediging op weg naar de 0-4. En nog was de bodem nog niet bereikt.

In het slotkwartier ging een nieuwe vrije trap van Kuijlaars binnen: 0-5! Scheidsrechter Glen Claes leek zelfs medelijden te hebben met Overijse en liet zelfs geen extra minuten meer toe. Vosselaar mocht oververdiend een feestje bouwen met de supporters. Zij toonden veel lef onderbouwd met leuk en aanvallend voetbal. Wat een onnoemelijk verschil met de afgang van Tempo Overijse dat nog voor een zware avond stond. Een uur na de wedstrijd viel het verdict! Ewen Verheyden werd door het bestuur van de club ontslagen! De nieuwe sportieve baas moet alvast zijn bezem meebrengen naar het Begijnhofstadion, want er wacht veel opruimwerk in de kleedkamer!

Tempo Overijse : Verleysen, Michiels, Taelemans, Vleminckx, Vander Elst, Wanyberg (46' Benazzi), Heyvaert (81' Coquelle), Delorge, Weynants, Spreutels, Verhaert (61' Delogu)

KVV Vosselaar : Blondeel, Nijs, Engelen, Geudens (73' Adriaensen), Vaes, Kuijlaars (79' Verbaendert), Hannes, Julien, Havermans (83' Schilders), Defossez, Dehond

Doelpunten: 3' Engelen (0-1), 46' Defossez (0-2) , 55' Kuijlaars (0-3), 61' Hannes (0-4), 80' Kuijlaars (0-5)

Gele kaarten: Delorge, Spreutels, Taelemans, Engelen

Kalender 2de Amateurs B

Competitie '17-'18

Datum zo, 26 nov 2017 Beginn 14:30
K Bocholter VV
K Bocholter VV
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 02 dec 2017 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
-:-

Datum za, 09 dec 2017 Beginn 19:30
FC Turnhout
FC Turnhout
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 12 23
2 RC Hades 12 22
3 KVV Vosselaar 12 22
4 Spouwen-Mopertingen 12 22
5 KFC Duffel 12 18
6 K Bocholter VV 12 18
7 KOSC Wijgmaal 12 17
8 KVK Tienen 12 16
9 SC City Pirates 12 16
10 TEMPO Overijse 12 16
11 R. Cappellen FC 12 15
12 Hoogstraten VV 12 15
13 FC Turnhout 12 14
14 KFC Zwarte Leeuw 12 12
15 K. Sporting Hasselt 12 10
16 KFC Sint-Lenaarts 12 7

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.