coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo pakt nog is 3 punten

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 0477

De trainerswissel bij Tempo Overijse heeft zijn effect niet gemist. Nieuwkomer Kris Goris pakte meteen uit met een zege tegen Cappellen, al ging alle lof naar T2 Sam Vermeulen die afgelopen week de trainingen had geleid.

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 0718De 2-1 kwam er dankzij een herboren thuisploeg en een sublieme doelman Dries De Boodt. Cappellen van zijn kant speelde te wisselvallig om de driepunter te claimen. Toch kwamen de bezoekers al heel vroeg op voorsprong. Overijse was nog niet wakker en liet in de vierde minuut Andreas Destoop alle vrijheid om de score te openen. Waar Overijse in het verleden als een kaartenhuisje in elkaar viel en de blunders opstapelden, leek het alsof deze tegenslag pas het echte signaal was voor het nieuwe Tempo. De druivenploeg nam het heft meteen in handen en tien minuten later hingen de bordjes al opnieuw gelijk. Benazzi werd perfect naar doel geloodst en werkte ijzig kalm onder doelman Vandenbossche af.
De thuisploeg had bloed geroken en bleef de druk opvoeren al kwam Cappellen soms toch opzetten. De Boodt speelde echter een reuzepartij en ranselde op spectaculaire wijze een kopbal van kortbij buiten. Aan de overkant kwam Benazzi kort bij zijn tweede doelpunt van de avond. De aanvaller pakte uit met een geweldige dribbel, maar zijn schot miste precisie. Het laatste kwartier voor de rust leek het alsof de schermutselingen voorbij waren, maar dat was buiten Bjorn Vander Elst gerekend. De nummer 7 van Overijse kreeg de bal op een schoteltje gepresenteerd door Kevin Spreutels. Vander Elst aarzelde niet en knalde de 2-1 binnen.

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 1776Cappellen profiteerde van de pauze om de tactiek te herbekijken. Bij aanvang van de tweede helft loonde dat bijna. Mathyssen vocht zich door de defensie maar zijn schot eindigde tegen de paal. Cappellen bleef aandringen met een reuzekans voor Robbe Kil, maar De Boodt was zaterdagavond niet te kloppen. Op 20 minuten van het einde was het over en uit voor de bezoekers. Maxim Deckers pakte een onnodige tweede gele kaart en werd uitgesloten. De numerieke minderheid en de zenuwachtigheid maakten een einde aan de Antwerpse vechtlust, al had De Boodt in blessuretijd nog maar eens een geniale save in huis op een hard schot van Kil. Aan de overkant was het vooral bibberen bij de meerdere uitvallen van een zeer bedrijvige Maurice Weynants, maar de vroege 2-1 stand veranderde niet meer.

Tempo Overijse : De Boodt, Michiels, Taelemans, Vleminckx, Vander Elst, Heyvaert (83' Boukatiour), Delorge, Weynants, Hermans, Spreutels (76' Wanyberg), Benazzi (70' Coquelle)

Cappellen: Vandenbossche, Lenaerts, Volant, Destoop, Mathyssen, Cham (70' Tshubuabua), De Lil, Geuens, Kil, Deckers, Ekila (75' Claessens)

Doelpunten: 4' Destoop (0-1), 14' Benazzi (1-1), 42' Vander Elst (2-1)

Geel: Volant, De Lil, Hermans, Michiels, Spreutels, Taelemans, Lenaerts

Rood: Deckers (2x geel)

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.