coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo pakt verdiend punt in slotminuut

DHH 5 11 17 TempoOverijseSpouwen1659

Tempo Overijse hield Spouwen Mopertingen in bedwang, maar moest zweten tot de voorlaatste minuut om de 1-1 op het bord te plaatsen.

Het begon nochtans veelbelovend voor de thuisploeg toen Vleminckx een eerste doorbaak forceerde in de aanvangsminuten. Zijn perfecte voorzet bereikte Jonathan Coquelle die centimeters te kort kwam om binnen te koppen. Het bleef kansen regenen terwijl ook de hemelsluizen opengingen. Een combinatie tussen uitblinker Kevin Taelemans en Weynants was er eentje uit het boekje, maar opnieuw ging de bal niet voorbij doelman Grootaers.

De bezoekers lieten zich pas opmerken voorbij het halfuur, al kregen ze hierbij de hulp van Dieter Vanderelst die zich verslikte ineen terugspeelbal op Dries De Boodt. De doelman zette de fout in extremis nog recht. Het slotkwartier van de eerste periode was voor Overijse, maar de soloactie van Taelemans en het opwippertje van Weynants konden Grootaers niet meer verontrusten.

dhh5 11 17TempoOverijseSpouwenMopertingen 0935Overijse ging ook na de koffie door op zijn elan. De jonge Andries Claes ging alleen op avontuur, maar zijn afsluiter ging nipt naast de kooi. De bezoekers lagen echter op de loer en profiteerden van de eerste mogelijkheid om tegen te prikken. Een dodelijke uitval van Poell was de basis van het openingsdoelpunt. Poell pakte de maat van Michiels en bediende Sabbadini die niet twijfelde. Het doelpunt was het sein voor Overijse om alle registers open te trekken. Eerst ging het afstandsschot van Claes tegen de netten, maar werd afgekeurd omdat de doelman werd gehinderd. Onderweg werd Weynants op een schandalige manier onderuit geschoffeld door Winkels die donkerrood verdiende, maar het bleef bij geel. Aan de overkant zette De Boodt zijn prima conditie nog eens in de verf met enkele wondersaves al moest hij ook rekenen op de hulp van Marceau Bergiers die een bal van de lijn haalde. In de slotminuut viel het verdict dan toch. Taelemans tekende voor de actie terwijl Spreutels de oververdiende gelijkmaker tegen de netten tikte.

Tempo Overijse: De Boodt, Dieter Vanderelst (50' Bergiers), Michiels, Taelemans, Vleminckx, Bjorn Vander Elst, Claes, Delorge, Weynants (83' Boulatiour), Spreutels, Coquelle (68' Beckers).

Spouwen Moppertingen: Grootaers, Mombaerts (72' Ferron), Winkels (83' Verbiest), Yildiz, Poell, Etien, Geurts, Haenen, La Mantia, Brouwers, Sabbadini (84' Ernens).

Doelpunten: 57' Sabbadini (1-0), 89' Spreutels (1-1)

Geel: Weynants, Sabbadini, Vleminckx, Spreutels, Winkels

 

dhh5 11 17TempoOverijseSpouwenMopertingen 1636
Maurice Weynants werd van het veld "gestampt" en moest ondersteund worden....
dhh5 11 17TempoOverijseSpouwenMopertingen 1160
....terwijl schuldige Winkels al lachend het veld verlaat... "Crapuleus"

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
2:2

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 06 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KOSC Wijgmaal
KOSC Wijgmaal
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 4 12
2 KFC Eppegem 4 10
3 SCT Menen 4 8
4 KFC Sparta Petegem 4 8
5 KFC Mandel United 4 8
6 KVK Westhoek 4 6
7 Racing Club Gent 4 5
8 KSK Ronse 4 5
9 Sint-Eloois-Winkel Sport 4 4
10 Olsa Brakel 4 4
11 TEMPO Overijse 4 4
12 Football Club Gullegem 4 4
13 KSC Dikkelvenne 4 4
14 RC Harelbeke 4 3
15 SK Londerzeel 4 2
16 Diegem Sport 4 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.