coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo houdt 3 punten thuis

dhh24 03 18TempoOverijseHades 0312

Tempo Overijse hield zaterdagavond de drie punten thuis tegen Hades. Het enige doelpunt in de partij viel al in de achtste minuut via Kevin Spreutels.

De heenwedstrijd was er eentje met veel animo. Overijse won toen met 2-3 na een knotsgek scoreverloop. De verwachtingen waren dus hooggespannen, maar de neutrale supporter kwam eerder bedrogen uit. Beide teams toonden veel goede wil, maar op technisch vlak was het allemaal een beetje te weinig om er opnieuw een klapstuk van te maken.

Het begon nochtans zeer veelbelovend. Scheidsrechter Deckers vergat al meteen om een strafschop te fluiten voor Overijse. Even later kreeg Hades opnieuw een zware verwittiging. Delogu stormde door de Limburgse defensie. Zijn doorbraak eindigde echter tegen doelman Gijbels. De rebound verdween nadien in hoekschop. Overijse bleef druk zetten en in de achtste minuut kreeg het opnieuw een hoekschop. De bal geraakte niet meteen weg. Delorge probeerde het eerst tevergeefs, maar Spreutels was wel bij de les en scoorde de vroege 1-0.

De thuisploeg dicteerde nadien de wet en Hades moest tijdens de rest van de eerste helft vaak noodgedwongen toekijken. Het voetballend niveau oversteeg echter het enthousiasme niet waardoor de kansen eerder schaars waren.

De tweede helft kondigde zich hoopvol aan. Bjorn Vander Elst opende met een lob die voorlangs ging en ook Hades deed zijn duit in het zakje. Meeus schilderde een vrije trap op het hoofd van Lognard die hard inkopte. De Boodt stond echter op de juiste plaats. Lognard trok nadien nog solo richting de thuisdoelman, maar werd in de sprint geremonteerd door een ijzersterke Jitse Hermans die de bal luttele meters voor de doellijn recupereerde.
De beste kans uit de wedstrijd was uiteindelijk toch nog voor de bezoekers. Meeus dribbelde zich voorbij twee verdedigers en leverde een knappe trap af die echter tegen het doelhout stuitte. Overijse kwam daar goed weg, maar bleek weinig onder de indruk. De thuisploeg bleef druk zetten en bleef constant jagen bij balverlies. Zo hield Overijse controle over de match en de vroege voorsprong die niet meer in gevaar kwam.

Tempo Overijse: De Boodt (84' Belin), Dieter Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, Bjorn Vander Elst, Delorge, Hermans, Spreutels (69' Boulatiour), Delogu, Waite (72' Michiels), Coquelle.
Hades: Gijbels, Jacquemyn, Elens, Bloemen, Lognard (76' Ezaitouni), Meeus, Spitz, Celen, Bilican, Weeghmans, Put (46' Kinik).
Doelpunt: 8' 1-0 (Spreutels)
Geel: Delogu, Weeghmans, Elens

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
1:0

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KFC Mandel United 8 17
2 KOSC Wijgmaal 7 15
3 KFC Sparta Petegem 8 15
4 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
5 TEMPO Overijse 8 13
6 KVK Westhoek 7 12
7 SCT Menen 8 12
8 KSK Ronse 8 11
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 8 9
12 KSC Dikkelvenne 8 8
13 Football Club Gullegem 8 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.