coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo krijgt deksel op de neus in Eppegem (met Video)

dhh16 09 18EppegemTempoOverijse 0120

Tempo Overijse heeft opnieuw niet kunnen winnen op verplaatsing. Bij promovendus Eppegem werd met 3-0 verloren nadat Overijse nochtans de betere ploeg was.

Overijse begon sterk aan de wedstrijd en drukte Eppegem op eigen veld. Een eerste schot van Vander Elst mistte precisie. Even later werd de bal net voor de neus van diezelfde Vander Elst in hoekschop getikt. Bij een volgende aanval vond Delorge Deflem die het probeerde met een hakje. De thuisdoelman stond echter op de goede plek. Diezelfde Deflem leek even later alleen op weg naar doel, maar werd onterecht afgevlagd. Eppegem kreeg werkelijk niets klaar in de eerste twintig minuten.

Bij een onschuldig contact na 25 minuten blesseerde Deflem zich aan de enkel. De aanvaller probeerde nog even verder te spelen, maar moest uiteindelijk toch vervangen worden. Een schuiver van Niels Heyvaert belande nog voor het halfuur in het zijnet. Door het uitvallen van Deflem verloor Overijse wat van haar snelheid en kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Eppegem kon een paar kansen afdwingen, maar De Boodt stond paraat.

De beste kans in de eerste helft was nog voor Niels Heyvaert die de bal na een snelle aanval over doel plaatste.

De kansen in de tweede helft werden schaarser en Eppegem kwam vaker opzetten. In de 68ste minuut lanceerde doelman Leemans een snelle aanval na een spelhervatting. Overijse stond uit de organisatie en daar kon Fuentes van profiteren en de 1-0 tegen het de gang van het spel in tegen de netten tikken.  

Overijse leek van slag en kreeg geen grip meer op de thuisploeg. De aanvallen verliepen vrij chaotisch. Coach Goris offerde verdediger Jitse Hermans op voor een extra aanvaller. Maar tot scoren kwam Overijse niet. Het was echter Eppegem dat in het slot van de wedstrijd nog tweemaal kon scoren.

 

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

 Begijnhofstadion Overijse Datum zo, 04 nov 2018 Beginn 15:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Diegem Sport
Diegem Sport
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.