coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Hulp gevraagd bij afwerking vernieuwde kleedkamers

De gemeente Overijse vraagt wat samenwerking en enkele vrijwilligers om het opschonen en verfrissen van de nieuwe kleedkamers op tijd klaar te krijgen.

Lees meer...

Tempo - Zaventem op 28 januari om 20 uur

De vorige zaterdag in het Begijnhofstadion afgelaste wedstrijd tegen Woluwe-Zaventem is hergeprogrammeerd op nu zaterdag 28 januari met aftrap om 20h00.

Ook deze wedstrijd laten we in de Seats voorafgaan door een etentje. Maar anders dan gewoonlijk hebben we nu geopteerd voor een vast menu, aan tafel geserveerd. Voor de prijs van 27 euro per persoon bieden we u het volgend menu :

  • Aperitiefhapjes
  • Cassolette van rivierkreeft met Nantua-saus
  • Kalfsgebraad met béarnaise-saus en gratin Dauphinois
  • Kaasbordje
  • Dessertbuffet (tijdens de rust van de wedstrijd)

We verwelkomen vanaf 17h45.

Reserveren uiterlijk donderdag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via GSM: 0495/62.94.66

OPROEP : Sneeuw ruimen Begijnhofstadion

IMG 5643

Op het veld in ons Begijnhofstadion ligt nog wat sneeuw. Om het veld speelklaar te krijgen tegen Zaterdagavond willen we zaterdag met zoveel mogelijk volk het veld sneeuwvrij maken. Wij roepen daarom supporters en sympathisanten op om een handje te komen helpen.

Afspraak, zaterdag 21 janurai om 9 uur met schup en kruiwagen !

Tempo supporters beschermd tegen regen en wind dankzij TegelConcept

dhh3 09 16TempoOverijseGrimbergen 0583

Bij de thuiswedstrijden van onze eerste ploeg verzamelen de leden van onze supportersclub de TempoBoys en sympathisanten zich steevast ter hoogte van de kleine chalet aan de grote tribune van het Begijnhofstadion. Van daaruit volgen zij dan de wedstrijd en zorgen voor heel wat sfeer. Soms wil het ook al eens regenen en dan is het geen pretje om bijna twee uur in de gietende regen naar het voetbal te staan kijken. Daar is nu verandering ingekomen dankzij één van de hoofdsponsors TegelConcept.

Lees meer...

Zaterdag inhuldiging TegelConcept-Tent

Zaterdagavond is iedere Tempo Supporter vanaf 19 uur welkom aan de kleine Chalet, naast de hoofdtribune van het Begijnhofstadion. Daar wordt voor de aanvang van de wedstrijd de TegelConcept tent ingehuldigd die door onze hoofdsponsor ter beschikking wordt gesteld tijdens de thuiswedstrijden van onze eerste ploeg. Zo kunnen onze trouwe supporters ook tijdens regenweer de wedstrijden van onze eerste ploeg in ideale omstandigheden volgen. De inhuldiging is voorzien om 19u30 en daarna volgt een gratis drankje (Cava & Gratis vat) aangeboden door de TempoBoys en TegelConcept. 

P4 start competitie tegen Vossem

Terwijl onze eerste ploeg nog een weekje moet wachten, mag onze nieuwe ploeg P4 zondag 28 augustus eindelijk aan de competitie beginnen. De eerste wedstrijd is meteen een derby tegen Greunsjotters Vossem. Aftrap is voorzien om 15 uur op het Synthetische veld van ons Hagaard complex ! Supporters op post !

zomerstage2

Tempo Overijse op Instagram

Tempozoekttalent

Nieuwsbrief

FootPASS2014 4STER

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.