coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

PARKING Begijnhofstadion

IMG 1397

Wie naar de wedstrijden van Tempo Overijse komt kijken in het Begijnhofstadion kan voortaan zijn wagen parkeren op de voorziene plaatsen voor TEMPO op de parking van het Woonzorgcentrum Mariëndal. Van daaruit loopt er een "verlicht" wandelpad naar het stadion en hoeft u ook de steile kasseihelling niet op. Het is niet veraf (+/- 200 m). Het wandelpad is ook mooi verlicht.

Lees meer...

SeatsMenu 4 november voor TEMPO - Diegem

TempoDiegemFB

Op zondag 4 november speelt onze eerste ploeg de derby tegen Diegem Sport. Vooraf de wedstrijd kan u opnieuw genieten van een heerlijke SeatsLunch geserveerd door onze Cateraar Hola uit Hoeilaart. Hieronder kan u het menu voor deze SeatsLunch terugvinden.

Reserveren kan nog steeds bij onze voorzitter via 0495/62.94.66 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voorgerechten:

 • Bruschetta met kruidenkaas en Italiaanse ham
 • Brochetje van mozzarella, kerstomaatjes en huisgemaakte pesto
 • Gemarineerde aubergines en courgetten
 • Wraps met mortadella en ruccola
 • Minestrone
 • Salade met Italiaanse vinaigrette en coppa van parmezaanse kaas.


Hoofdgerechten:

 • Lasagna met zalm, pijnboompitten, broccoli en spinazie
 • Lasagna met Italiaanse ham, groenten en bolognaisesaus
 • Vegetarische courgettentorentjes met ricotta


Nagerechten:

 • Tiramisu met speculoos 
 • Fruitsalade van lekkere vruchten gemarineerd met suiker en munt

Seats Menu 22 september tegen KSK Ronse

DHH20131109 TempoOverijseWijgmaal0098

Op zaterdag 22 september ontvangen we KSK Ronse in het Begijnhofstadion voor de vierde competitiewedstrijd. De catering wordt éénmalig verzorgd door traiteur Ronny VAN PEE uit Hoeilaart. Het wordt die avond een vast menu, met bediening aan tafel. 

 • Voorgerecht : Rundscarpaccio op een bedje van rucola en truffelolie
 • Soep : Witloofsoep
 • Hoofdgerecht : Varkenshaas met een champignonroomsaus kroketten en boontjes met spek
 • Dessert : Dame blanche

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0495 62 94 66

Reserveer uw seats voor de eerste thuiswedstrijd

Het nieuwe voetbalseizoen start komend weekend met voor Tempo Overijse een verplaatsing naar Sparta Petegem.

De week daarop, op zaterdag 8 september ontvangen we in Overijse Sint-Eloois-Winkel. Nieuw dit seizoen is het afwisselen van onze cateraars. Alain Decastiau bijt de spits af. In buffetvorm biedt hij u ruime verscheidenheid aan van voorgerechten. Paella en Coq-au-vin vormen het buffet van het hoofdgerecht, waarna het dessertenbuffet het culinair gedeelte van de avond afsluit.

De prijs bedraagt nog steeds 45 euro, inkom wedstrijd inbegrepen. We verwelkomen tussen 17h45 en 18h00. Reserveren bij Roger Vercarre op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of op gsm 0495 629466.

Christian en Johan houden velden Tempo groen

dhh21 07 18VeldenOverijse 024

U hebt het waarschijnlijk al gemerkt aan uw gazon, de aanhoudende droogte is niet meteen de beste vriend voor uw gras. Ook de hoofdvelden van Tempo Overijse hebben eronder te lijden, maar door de dagdagelijkse inzet van Christian en Johan kunnen onze jongens binnenkort trainen en spelen op een “picobello” frisgroen biljartvlak veld in topvorm.

Lees meer...

Vernieuwde raad van bestuur

Op de Algemene vergadering van 28 mei ll. werden vijf nieuwe bestuurders verkozen: Eric Vanderhoeven, Steven Allcock, Karine Gillekens, Casper Rysgaard en Dirk Verstraete.

Gerechtigd correspondent Marc Beernaert werd eveneens herkozen

Het mandaat van Roger Vercarre, Christian Denayer, Alan Pauwels, Daniël De Kock en Tom Verhaegen loopt nog 2 jaar.

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.