coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo met 2 ploegen op Tegel Concept Cup

AFFICHE 2016 1

Maandag 15 augustus is er een nieuwe editie van de Tegel Concept cup. Een toernooi waarbij ploegen gesponsord door Tegel Concept het tegen elkaar opnemen. Tempo zal zowel met de beloften als met de P4 aantreden op het toernooi. De wedstrijden worden dit jaar gespeeld op het veld van VKE Eizer. Na het toernooi is er nog de voorstelling van de ploegen.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.