coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Zaterdag inhuldiging TegelConcept-Tent

Zaterdagavond is iedere Tempo Supporter vanaf 19 uur welkom aan de kleine Chalet, naast de hoofdtribune van het Begijnhofstadion. Daar wordt voor de aanvang van de wedstrijd de TegelConcept tent ingehuldigd die door onze hoofdsponsor ter beschikking wordt gesteld tijdens de thuiswedstrijden van onze eerste ploeg. Zo kunnen onze trouwe supporters ook tijdens regenweer de wedstrijden van onze eerste ploeg in ideale omstandigheden volgen. De inhuldiging is voorzien om 19u30 en daarna volgt een gratis drankje (Cava & Gratis vat) aangeboden door de TempoBoys en TegelConcept. 

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.