coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo supporters beschermd tegen regen en wind dankzij TegelConcept

dhh3 09 16TempoOverijseGrimbergen 0583

Bij de thuiswedstrijden van onze eerste ploeg verzamelen de leden van onze supportersclub de TempoBoys en sympathisanten zich steevast ter hoogte van de kleine chalet aan de grote tribune van het Begijnhofstadion. Van daaruit volgen zij dan de wedstrijd en zorgen voor heel wat sfeer. Soms wil het ook al eens regenen en dan is het geen pretje om bijna twee uur in de gietende regen naar het voetbal te staan kijken. Daar is nu verandering ingekomen dankzij één van de hoofdsponsors TegelConcept.

dhh3 09 16TempoOverijseGrimbergen 0006Dankzij TegelConcept mogen de TempoBoys en Tempo Overijse voor de thuiswedstrijden gebruik maken van een grote “open” tent om zicht te beschutten tegen regen en wind. Agelopen zaterdag, vooraf de wedstrijd tegen Grimbergen, werd de TegelConcept tent officieel in gebruik genomen. Wie de komende 14 thuiswedstrijden afzakt naar het Begijnhofstadion kan dus nu in alle comfort genieten van de wedstrijd en van een “droog” drankje. 

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.