coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

OPROEP : Sneeuw ruimen Begijnhofstadion

IMG 5643

Op het veld in ons Begijnhofstadion ligt nog wat sneeuw. Om het veld speelklaar te krijgen tegen Zaterdagavond willen we zaterdag met zoveel mogelijk volk het veld sneeuwvrij maken. Wij roepen daarom supporters en sympathisanten op om een handje te komen helpen.

Afspraak, zaterdag 21 janurai om 9 uur met schup en kruiwagen !

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.