coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Tempo - Zaventem op 28 januari om 20 uur

De vorige zaterdag in het Begijnhofstadion afgelaste wedstrijd tegen Woluwe-Zaventem is hergeprogrammeerd op nu zaterdag 28 januari met aftrap om 20h00.

Ook deze wedstrijd laten we in de Seats voorafgaan door een etentje. Maar anders dan gewoonlijk hebben we nu geopteerd voor een vast menu, aan tafel geserveerd. Voor de prijs van 27 euro per persoon bieden we u het volgend menu :

  • Aperitiefhapjes
  • Cassolette van rivierkreeft met Nantua-saus
  • Kalfsgebraad met béarnaise-saus en gratin Dauphinois
  • Kaasbordje
  • Dessertbuffet (tijdens de rust van de wedstrijd)

We verwelkomen vanaf 17h45.

Reserveren uiterlijk donderdag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via GSM: 0495/62.94.66

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.