coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Hulp gevraagd bij afwerking vernieuwde kleedkamers

De gemeente Overijse vraagt wat samenwerking en enkele vrijwilligers om het opschonen en verfrissen van de nieuwe kleedkamers op tijd klaar te krijgen.

Daarom vraagt Tempo aan zijn medewerkers & supporters om vrijwillig wat tijd vrij te maken vanaf volgende weekend 8-9 juli 2017 en daarna, om te helpen bij het opruimen en het schilderen van muren en plafonds in de kleedkamers Begijnhofstadium.

Het materiaal en de verf worden door de gemeente ter beschikking gesteld.  Zodoende kunnen we de kleedkamers opleveren tegen de seizoenstart van 19/07/2017 (eerste training A-ploeg).

Wie wil zich graag melden voor een handje te helpen?

Bedankt bij voorbaat!

Contacteer me op gsm n° 0477/504.555

Met vriendelijke groeten,

Marc BEERNAERT

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.