coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Kleedkamers Begijnhofstadion gerenoveerd

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 003

Tijdens het tussenseizoen is hard gewerkt aan de accommodatie’s van het Begijnhofstadion. De  spelers van Tempo, de bezoekende ploeg, de scheidsrechters en de supporters zullen voortaan kunnen genieten van extra comfort.

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 011Werklui van de gemeente Overijse hebben in eigen beheer heel wat renovatiewerken uitgevoerd. Zo werden ondermeer de kleedkamers onder handen genomen. De kleedkamer voor de scheidsrechters werd opgefrist en nieuw sanitair werd geinstalleerd. Bovendien is er nu ook een aparte kleedkamer en douche voor eventuele vrouwelijke scheidsrechters.

De grootste vernieuwing werd uitgevoerd in de kleedkamer voor onze eerste ploeg. De was- en bergruimte werd vergroot en er is nu een grote aparte ruimte waar onze kinesist kan werken. De kleedkamer zelf is nu één ruimte waardoor wedstrijdbesprekingen vlotter kunnen verlopen. Ook de douches en WC werden vernieuwd. In de kleedkamers van de bezoekers werd nieuw sanitair geplaatst. Daarna zorgden vrijwilligers van onze club voor een nieuw laagje verf.

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 007Ook aan onze supportes werd gedacht met de aanleg van klinkers rond de chalet. Geen natte en vuile schoenen meer bij regenweer dus. Bovendien wer er nieuwe sanitair geplaatst in de WC ruimte onder de tribune.

Tot slot moet een vernieuwde geluidsinstallatie ervoor zorgen dat onze stadionomroeper nu overal duidelijk verstaanbaar is. 

dhh19 07 17TrainingTempoOverijse 009

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.