coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Abonnementen seizoen 2017-2018 te koop

abonnementen

Ook voor het komend seizoen zijn er abonnementen te koop voor de wedstrijden van ons eerste elftal. De abonnementen zijn te koop aan dezelfde prijs als vorig seizoen.

Prijzen :

  • Staanplaats : 120 euro
  • Zittribune : 170 euro

Vanaf woensdag 2 augustus, 19 uur te koop aan de ingang van het Begijnhofstadion 

Korting voor wie jeugdabonnement heeft
Wij informeren u graag dat ouders van jeugdspelers mits voorlegging van het jeugdabonnement (dat gratis toegang geeft tot de jeugdwedstrijden) 50% korting krijgen bij de aankoop van een abonnement voor de thuiswedstrijden van Tempo. Dit abonnement kost dan 60 Euro ipv 120 Euro. 

De jeugdspelers komen natuurlijk gratis binnen in het Begijnhofstadium voor de competitiewedstrijden (geen Croky bekerwedstrijden met gedeelde inkomsten), terwijl de houders van een jeugdabonnement (ouders) ook aan halve prijs (5€) een inkomticket kunnen verkrijgen voor de competitiewedstrijden. Een upgrade naar een zitje in de zittribune kost dan wel (5€ + upgrade 5€) = 10€

SportVlaanderen

Paasstage2018

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.