coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

TEMPO - RWDM verplaatst naar 22/8 om 19u30

Doordat RWDM op 26 augustus al aan de competitie begint is de oefenwedstrijd TEMPO - RWDM vervroegd naar dinsdag 22 augustus om 19u30. Onze club heeft daarvoor toestemming gekregen van de veiligheidsinstanties.

Er wordt wel gevraagd om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de toegangsweg via de Sporthal. Parkeren zoveel als mogelijk buiten het centrum: parking Mariëndal, Steenweg Terhulpen of Sporthal.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.