coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Vercarre: “Promoveren of tering naar de nering zetten”

dhh4 08 17PloegvoorstellingTempoOverijse 0021

Vrijdagavond werd bij hoofdsponsor Defrancq de ploeg voor het seizoen 2017-2018 voorgesteld. Voorzitter Roger Vercarre liet er alvast geen gras overgroeien en maakte meteen duidelijk waar Tempo de komende jaren naartoe wil.

“Eigenlijk zijn er twee opties”, begon Vercarre zijn betoog. “Toen we eindelijk de deur naar de derde klasse hadden opengebeukt kregen we heel wat lucratieve duels met ondermeer Beerschot, Club Luik, Walhain en noem maar op. Dat zorgde voor heel wat publiek en financiële input. We konden ons goed handhaven en kwamen na de hervorming in de 2de amateur klasse uit met minder lucratieve duels tot gevolg. Er komt minder publiek naar de wedstrijden en dus is er een verlies van inkomsten. Eén van de opties is dan ook om te promoveren naar de 1ste amateurklasse die toch wel wat lucratiever is dan de 2de amateurklasse”, zegt Vercarre.

“De andere optie is minder plezierig. Indien promoveren niet lukt dan zal er niets anders opzitten dan de tering naar de nering te zetten en dus op fincancieel vlak een stapje terug te zetten.”

 

 

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.