coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Seatsmenu tijdens Tempo - RWDM

koninginnehapje

Op dinsdag 22 augustus ontvangen wij RWDM in het Begijnhofsatdion. De wedstrijd start om 19u30. Vooraf de partij bent u om 18 uur welkom voor een eenvoudig, maar heel lekker menu : Koninginnehapje met frieten en als dessert Dame Blanche.

De prijs bedraagt 30 euro, menu en inkom wedstrijd inbegrepen. Weliswaar exclusief dranken.

Reserveren kan via e-mail bij voorzitter Roger Vercarre: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.