coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Seatsmenu voor openingsmatch

09032013 TempoOverijseSterrebeek 0051

Zaterdag start voor ons de reguliere competitie. We ontvangen in het Begijnhofstadion promovendus City Pirates Antwerpen.

Ook dit seizoen kunt u voor de wedstrijd in de Seats genieten van een heerlijke maaltijd, voor deze gelegenheid met bediening aan tafel.

De prijs bedraagt 45 euro, inkom wedstrijd inbegrepen, exclusief drank.
We verwelkomen u om 18h00. De wedstrijd start om 20h00.

Op het menu :

  • Aperitiefhapjes
  • Sint-Jacobsvruchten
  • Charolais gebraad in korst met bearnaisesaus en frietjes
  • Tarte Tatin

Als alternatief hoofdgerecht bieden we Kabeljauw op provençaalse wijze. Deze keuze moet bij de reservatie gemeld worden.

Reserveren bij Roger Vercarre op email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gsm 0495/62.94.66

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.