coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Toekomstige Belgian Red Flames op Begijnhof tegen Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen alvast 2 maal in Overijse zullen te zien zijn. Zij spelen op donderdag 21 september 2017 om 18.30 uur op het grote veld van het Begijnhofstadion tegen de Interprovinciale U14 ploeg van Tempo Overijse en doen dat daarna nog eens over op donderdag 16 november 2017.

Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen welkom.

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.