coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Jumbo Mosselfestijn van Tempo Overijse

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 kan u op het Begijnhofstadion terecht voor het jaarlijks mosselfestijn van Tempo Overijse. Naast een portie overheerlijke Zeelandse Jumbo mosselen van 1,2 kg met vers gebakken frietjes aan de prijs van € 20 , kan u ook opteren voor een klassieke vol-au-vent aan € 14 of lekkere balletjes in tomatensaus aan € 12.  Beide laatste schotels worden uiteraard ook voor u opgediend met knapperige frietjes, maar ze zijn ook voor de kinderen voorzien aan respectievelijk € 10 voor de vol-au-vent en € 8 voor de balletjes.

Op zaterdag 7 oktober kan U met het hele  gezin, familie en vrienden gezellig samen komen eten op de middag tussen 11.30 u en 14u én ’s avonds van 17.30u tot 21u.

Op zondag ontvangen wij U graag van 11.30u tot 14u . Voor groepen vanaf 10 personen kan u een tafel laten voorbehouden met vermelding van dag en uur van aankomst bij Danny De Kock via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of GSM 0476/295875.

Iedereen van harte welkom op 7 en 8 oktober in de business seats en de kantine van het Begijnhofstadion.

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.