coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Seats-Menu voor thuiswedstrijd tegen Wijgmaal

Op zaterdag 13 januari ontvangen we Wijgmaal voor de eerste wedstrijd van 2018. Uiteraard kan u vooraf weer genieten van een heerlijk buffet in onze business seats.

Na het traditioneel zeer uitgebreid voorgerechtenbuffet krijgt het hoofdgerechtenbuffet een Italiaans tintje. Op het menu : Ossobuco op Milanese wijze, Lasagne Bolognaise, Kabeljauw en gambas met curry, Tagliatelli, seizoensgroenten. Ter afsluiting het dessertenbuffet.

Reserveren kan bij voorzitter Roger Vercarre : 0495/62.94.66

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.