coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Shop online en steun onze club

safe image

Online shoppen en Tempo ermee helpen? Het kan nu via : https://trooper.be/tempo

Van elke aankoop die u doet ontvangt Tempo Overijse via Trooper.be een kleine commissie. U betaalt zelf geen EURO extra. 

Het enige wat u moet doen: Klik op bovenstaande link en kies uit de lijst de webshop waar u uw aankoop wil doen. U komt dan op de pagina van uw vertrouwde webshop terecht en kan gewoon uw aankoop doen zoals u dat gebruikelijk doet.

In de lijst heel wat bekende webshops waar je reizen kan boeken, (sport)kleding kan kopen, tickets kan aanschaffen voor pretparken, etc....

In het lijstje vind je o.a. : Coolblue, Collect & Go, Collishop, Brantano, Torfs, Booking.com, JBC, Plopsaland, Sunweb, Connections, Bellewaarde, ....en nog zoveel meer. 

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.