coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Reserveer uw seats voor de eerste thuiswedstrijd

Het nieuwe voetbalseizoen start komend weekend met voor Tempo Overijse een verplaatsing naar Sparta Petegem.

De week daarop, op zaterdag 8 september ontvangen we in Overijse Sint-Eloois-Winkel. Nieuw dit seizoen is het afwisselen van onze cateraars. Alain Decastiau bijt de spits af. In buffetvorm biedt hij u ruime verscheidenheid aan van voorgerechten. Paella en Coq-au-vin vormen het buffet van het hoofdgerecht, waarna het dessertenbuffet het culinair gedeelte van de avond afsluit.

De prijs bedraagt nog steeds 45 euro, inkom wedstrijd inbegrepen. We verwelkomen tussen 17h45 en 18h00. Reserveren bij Roger Vercarre op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of op gsm 0495 629466.

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.