coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Seats Menu 22 september tegen KSK Ronse

DHH20131109 TempoOverijseWijgmaal0098

Op zaterdag 22 september ontvangen we KSK Ronse in het Begijnhofstadion voor de vierde competitiewedstrijd. De catering wordt éénmalig verzorgd door traiteur Ronny VAN PEE uit Hoeilaart. Het wordt die avond een vast menu, met bediening aan tafel. 

  • Voorgerecht : Rundscarpaccio op een bedje van rucola en truffelolie
  • Soep : Witloofsoep
  • Hoofdgerecht : Varkenshaas met een champignonroomsaus kroketten en boontjes met spek
  • Dessert : Dame blanche

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0495 62 94 66

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.