dolcegroot

Maxiflex 

 

GMS
Primus

ING

Verona

brico

omega

Internationaal Duiveltjestoernooi op 6 en 7 mei 2017

Sporza besteedt ruim aandacht aan het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse

dhh18 04 17PCDuiveltjestoernooi 0115

Het uiterst succesvolle Paastoernooi ligt nog maar net achter ons, of we concentreren ons al op het Internationaal Duiveltjestoernooi dat plaatsvindt op 6 en 7 mei.  

Lees meer...

Belgische en buitenlandse eliteclubs opnieuw present op Internationaal Duiveltjestoernooi met Chinees tintje!

NU8 KVC Westerlo 2016 2017

De countdown naar het weekend van 6 en 7 mei 2017 is nu wel echt ingezet en het vernieuwde organisatiecomité onder leiding van Alan Pauwels, Steven Allcock en Eric Vanderhoeven, is verheugd te kunnen melden dat alle voorbereidingen van de 18de editie van het DOLCE Internationaal Duiveltjestoernooi perfect volgens plan verlopen. De voorbije jaren heeft dit Duiveltjestoernooi, voor jonge voetbalspelertjes in de categorie U8 en U9, reeds een erg verdienstelijke reputatie opgebouwd binnen het wereldje van gerenomeeerde voetbalclubs uit binnen - en buitenland.

Lees meer...

Chinese jeugd strijkt neer op Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse

mmexport1483421679105
 
Wie recent de nationale en internationale voetbalcompetities heeft gevolgd, kan er beslist niet om heen. China is 'hot' en in de actualiteit. Het nieuwe walhalla voor de goudzoekende professionele voetballer is niet langer Engeland of Spanje, maar China. Maar China wil zijn eigen jeugdopleiding in het voetbal naar een hoger niveau tillen. Het trekt hiervoor veel buitenlandse Europese expertise aan met gediplomeerde trainers.

Lees meer...

Celtic Glasgow opnieuw present op Internationaal Duiveltjestoernooi

dhh8 05 16 DuiveltjesToernooiZondag 0011

Celtic Glasgow zal opnieuw deelnemen met een U9-ploeg op ons Internationaal Duiveltjestoernooi. Het was tijdens de editie 2010 dat er voor het eerst een club uit Schotland naar Overijse kwam afgezakt. De sympathieke club en supporters van Celtic FC Glasgow zijn ondertussen al diverse jaren komen deelnemen aan het Internationaal Duiveltjestoernooi. Celtic FC is voor haar supporters veel meer dan een voetbalclub. Zij is een weerspiegeling van hun cultuur en geschiedenis.

Lees meer...

AJAX Amsterdam tekent opnieuw present op Internationaal Duiveltjestoernooi

16 17 Onder 08 0178

De countdown naar het weekend van 6 en 7 mei 2017 is nog niet echt begonnen, maar het vernieuwde organisatiecomité is verheugd te kunnen meedelen dat de voorbereidingen van de 18de editie van het DOLCE Internationaal Duiveltjestoernooi aardig opschieten. 

Lees meer...

Eerste inschrijvingen Internationaal Duiveltjestoernooi zijn binnen

dhh8 05 16 DuiveltjesToernooiZondag 0184

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 is er een nieuwe editie van ons Internationaal Duiveltjestoernooi. De eerste inschrijvingen zijn ondertussen binnen.

Lees meer...

Verantwoordelijke Internationaal Duiveltjestoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Internationaal
Duiveltjestoernooi :

Eric Vanderhoeven via E-mail:
Eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be

HotelPanorama
AAdrinks
ROM
Traiteur RD

Affiche 2017kl

zomerstage2

BOOK PARTNER
HOTEL DOLCE

@ SPECIAL PRICE

via this link

Bistro19
BrusselsAirlines
DeKelle
aqueHendrickx
VanOortTransport
Gerlux
VanPee
EraImmpuls
Vanderheydenpools
SlagerijLeonard
frituursbocht
bellaclean
BakkerijDanhieux
Deluca
AxaEricx
drukkerijdewaet
vds

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.