dolcegroot

Maxiflex 

 

GMS
Primus

ING

vds

brico

omega

Internationaal Duiveltjestoernooi op 6 en 7 mei 2017

Internationaal Duiveltjestoernooi ook in 2017 in zee met DOLCE

20160508 Prijsuitreiking 0064

Ook in 2017 verbindt DOLCE Hotels & Resorts La Hulpe haar naam aan ons Internationaal Duiveltjestoernooi. Commercieel Directeur Pieter Allaerts van DOLCE Hotels & Resorts La Hulpe bevestigde opnieuw de samenwerking met onze club om opnieuw als titel en hoofdsponsor van het toernooi te fungeren en dat voor de vierde maal op rij !

Het Internationaal Duiveltjestoernooi zal doorgaan op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017. U leest er de komende weken zeker en vast meer over op onze website !

barbecueP4

Verantwoordelijke Internationaal Duiveltjestoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Internationaal
Duiveltjestoernooi :

Eric Vanderhoeven via E-mail:
Eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be

HotelPanorama
AAdrinks
ROM
Traiteur RD

BOOK PARTNER
HOTEL DOLCE

@ SPECIAL PRICE

via this link

Bistro19
BrusselsAirlines
DeKelle
aqueHendrickx
VanOortTransport
Gerlux
VanPee
EraImmpuls
Vanderheydenpools
SlagerijLeonard
frituursbocht
bellaclean
BakkerijDanhieux
Deluca
AxaEricx
drukkerijdewaet

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.