dolcegroot

Maxiflex 

 

GMS
Primus

ING

vds

brico

omega

Internationaal Duiveltjestoernooi op 6 en 7 mei 2017

Eerste inschrijvingen Internationaal Duiveltjestoernooi zijn binnen

dhh8 05 16 DuiveltjesToernooiZondag 0184

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 is er een nieuwe editie van ons Internationaal Duiveltjestoernooi. De eerste inschrijvingen zijn ondertussen binnen.

We kunnen u melden dat na een jaar afwezigheid, KRC Genk opnieuw naar Overijse afzakt met een U8 team. Ook OH Leuven is weer van de partij en komt naar het hoofdtoernooi met een U8 en U9 ploeg.

Dat de internationale ploegen altijd graag hun deelname aan het toernooi in een vroeg stadium bevestigen is ook voor de komende editie niet anders. Het toernooi heeft voor de U9 categorie de officiële inschrijving ontvangen van Tottenham Hotspur, Southampton FC en ook het Nederlandse FC Utrecht gaat er voor de tweede keer bij zijn.

Naast de vele medewerkers uit de club die jaarlijks hun steun verlenen, werd het organisatie comité vanaf heden wel gewijzigd. Het bestaat voortaan uit Alan Pauwels (Voorzitter Jeugd Tempo Overijse), Steven Allcock (Bestuurslid Jeugd - communicatie) en Eric Vanderhoeven die  de algemene coördinatie zal waarnemen en de contacten met de binnen- en buitenlandse clubs verzorgt.

We werken alvast met volle overgave aan een succesvolle 18de editie van dit prestigieus toernooi en maken afspraak op  zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017. 

barbecueP4

Verantwoordelijke Internationaal Duiveltjestoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Internationaal
Duiveltjestoernooi :

Eric Vanderhoeven via E-mail:
Eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be

HotelPanorama
AAdrinks
ROM
Traiteur RD

BOOK PARTNER
HOTEL DOLCE

@ SPECIAL PRICE

via this link

Bistro19
BrusselsAirlines
DeKelle
aqueHendrickx
VanOortTransport
Gerlux
VanPee
EraImmpuls
Vanderheydenpools
SlagerijLeonard
frituursbocht
bellaclean
BakkerijDanhieux
Deluca
AxaEricx
drukkerijdewaet

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.