dolcegroot

Maxiflex 

 

GMS
Primus

ING

vds

brico

omega

Internationaal Duiveltjestoernooi op 6 en 7 mei 2017

Celtic Glasgow opnieuw present op Internationaal Duiveltjestoernooi

dhh8 05 16 DuiveltjesToernooiZondag 0011

Celtic Glasgow zal opnieuw deelnemen met een U9-ploeg op ons Internationaal Duiveltjestoernooi. Het was tijdens de editie 2010 dat er voor het eerst een club uit Schotland naar Overijse kwam afgezakt. De sympathieke club en supporters van Celtic FC Glasgow zijn ondertussen al diverse jaren komen deelnemen aan het Internationaal Duiveltjestoernooi. Celtic FC is voor haar supporters veel meer dan een voetbalclub. Zij is een weerspiegeling van hun cultuur en geschiedenis.

KRC Genk U9Het organisatiecomité ontving terug de formele bevestiging dat de Schotse kids op zondag 7 mei zullen deelnemen aan het U9 toernooi. Daarin zullen ze het ondermeer opnemen tegen diverse eliteclubs uit de Belgische competitie en 2 clubs die zich via de voorronde kunnen plaatsen. Op zaterdag 6 mei gaan op de site van het Begijnhofstdion immers de selectie wedstrijden door om één van de 2 wildcards te bemachtigen die toegang verlenen tot de hoofdtabel op zondag 7 mei aanstaande.

Na een afwezigheid van 1 jaar zal ook KRC Genk terug present zijn bij de U8 en ook de U9 (zie foto links) om ondermeer de Schotse spelers te bekampen. Of zullen ze aan de mannen van RSC Anderlecht (zie foto onder) een moeilijkere klant hebben? 

AnderlechtU9

barbecueP4

Verantwoordelijke Internationaal Duiveltjestoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Internationaal
Duiveltjestoernooi :

Eric Vanderhoeven via E-mail:
Eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be

HotelPanorama
AAdrinks
ROM
Traiteur RD

BOOK PARTNER
HOTEL DOLCE

@ SPECIAL PRICE

via this link

Bistro19
BrusselsAirlines
DeKelle
aqueHendrickx
VanOortTransport
Gerlux
VanPee
EraImmpuls
Vanderheydenpools
SlagerijLeonard
frituursbocht
bellaclean
BakkerijDanhieux
Deluca
AxaEricx
drukkerijdewaet

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.