dolcegroot

Maxiflex 

 

GMS
Primus

ING

Verona

brico

omega

Internationaal Duiveltjestoernooi op 6 en 7 mei 2017

Sporza besteedt ruim aandacht aan het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse

dhh18 04 17PCDuiveltjestoernooi 0115

Het uiterst succesvolle Paastoernooi ligt nog maar net achter ons, of we concentreren ons al op het Internationaal Duiveltjestoernooi dat plaatsvindt op 6 en 7 mei.  

Tijdens het Internationaal Toernooi mogen we naast de Belgische top opnieuw een aantal Europese topploegen in Overijse verwachten. Ondermeer Tottenham Hotspur, FC Southampton, Celtic FC , Lille OSC, Ajax Amsterdam, 1.FC Köln en FC Metz tekenen present. Dé attractie wordt echter FC Shenzhen Greenfield. Het Chinese voetbal is de laatste maanden niet uit het nieuws geweest met miljoenentransfers van spelers naar de Chinese competitie en Chinese investeerders die hun oog laten vallen op Belgische clubs. Tempo Overijse is dan ook ten zeerste verheugd om dit Chinese team te mogen verwelkomen. Met de komst van een team uit Azië wordt het toernooi meer dan ooit internationaal en belooft het voor alle deelnemende kinderen een sportieve, maar ook sociaal culturele topervaring te worden.

Afgelopen dinsdag werd bij hoofdsponsor Dolce Hotels & Resorts in Terhulpen het toernooi voorgesteld aan de pers.  
Tijdens de persconferentie heeft de heer Leslie De Vries, doctor in de Oosterse talen en culturen, een boeiende toelichting gegeven bij het belang van het voetbal in China en de grenzeloze ambities die daarmee samenhangen. De heer De Vries is als ondernemer al enkele jaren werkzaam in China en behartigt daar ook verschillende voetbalbelangen. Hij gaf ook meer duiding bij de noodzaak voor de Chinese talenten om zich te kunnen meten met sterke tegenstanders, zoals dit zal gebeuren tijdens het toernooi in Overijse.

Ook Sporza was aanwezig en besteedt vandaag uitgebreid aandacht aan de Chinese aanwezigheid op ons toernooi. Via deze link kan u het zeer boeiend interview bekijken met Leslie De Vries. 

Uiteraard hopen wij jullie massaal te mogen verwelkomen op 6 en  7 mei a.s.

Verantwoordelijke Internationaal Duiveltjestoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Internationaal
Duiveltjestoernooi :

Eric Vanderhoeven via E-mail:
Eric.vanderhoeven@tempo-overijse.be

HotelPanorama
AAdrinks
ROM
Traiteur RD

Affiche 2017kl

zomerstage2

BOOK PARTNER
HOTEL DOLCE

@ SPECIAL PRICE

via this link

Bistro19
BrusselsAirlines
DeKelle
aqueHendrickx
VanOortTransport
Gerlux
VanPee
EraImmpuls
Vanderheydenpools
SlagerijLeonard
frituursbocht
bellaclean
BakkerijDanhieux
Deluca
AxaEricx
drukkerijdewaet
vds

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.