PaastoernooiTempoSite

Paastoernooi

Schema Paastoernooi

PaastoernooiTempoSitekl

Komend weekend is er ons traditionaal Paastoernooi. Het toernooi start op vrijdagavond 30 maart en duurt tot op paasmaandag. Voor de speelschema's verwijzen we u graag door naar deze website: https://tempo-overijse-paastoernooi.torneopal.com/

Tijdens het toernooi zelf kan u daar ook de uitslagen raadplegen.

Programma Paastoernooi 2018

Dit seizoen organiseert Tempo Overijse al voor de 15de maal zijn Paastoernooi. Het toernooi is er opnieuw tijdens het Paasweekend, van vrijdag 30 maart tot en maandag 02 april.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 30 maart   Avond: U19
Zaterdag 31 maart Voormiddag: U15  Namiddag: U17
Zondag 1 april Voormiddag: U12 Namiddag: U13 (11 x 11)
Maandag 2 april Voormiddag: U10 Namiddag: U11

Voor meer informatie kan u ook terecht bij onze Jeugdsecretaris: Ronny Nedergedaelt, 0475/60.37.97, e-mail: jeugdsecretaris@tempo-overijse.be

Verantwoordelijke Paastoernooi

Voor inschrijvingen en
informatie Paastoernooi :

Ronny Nedergedaelt via E-mail:
jeugdsecretaris@tempo-overijse.be

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.